Om oss

 

 

HISTORE

Selskapet har lang fartstid innenfor bransjen, hvor ideen oppstod i år 2000 som et enkeltmannsforetak. Ideen vokste og i takt med et større behov for kompetanse, ble firmaet offisielt stiftet i 2005 under navnet ATM Brovig AS. Siden den gang har vi lært markedet å kjenne, de forskjellige maskinprodusentene og menneskene. Programmering, styring og service har alltid vært fokuset i virksomheten. I 2018 endret vi navn til ATEMO AS for å vise en helt ny profil, andre samarbeidspartnere, endring i organisasjonen og kompetansehevning. Fra 2018 til i dag har vår spesialisering og tilpasning til markedet gått hånd i hånd, som har resultert i viktige agenturovertakelser og reflekterer tilbake på hvilken servicebedrift Atemo er i dag.   

 


TEKNIKK
Bedriften har etter mange år i bransjen tilegnet seg en unik kompetanse og teknikk.
Styring og prosessoptimalisering er spesialverktøy Atemo har i sin kasse.
Vi har blant annet utviklet en egen styring for sprøytestøp maskiner.
Flere av våre teknikere har tilegnet seg en ettertraktet teknikk og kompetanse for vedlikehold og feilsøking på sprøytestøp maskiner.   

 

KOMPETANSE
Over tid kommer også kompetansen. Mye har vi skaffet oss av erfaring, men også tilføring av personale med unike spesialiseringer. Dette gir oss muligheten til å se teknisk gode løsninger med fagtyngden i bakhånd. Vi har kompetanse på fagområder som mekanikk, automasjon, elektronikk, hydraulikk, pneumatikk, IT, PLS/programmering og kybernetikk. Vi utvikler oss stadig og når vi beveger oss utenfor vår kompetanse sørger vi for å innhente denne kompetansen fra våre samarbeidspartnere.   

   

SERVICE
Atemo har et grunnleggende prinsipp om å kunne tilby alle kunder service og vedlikehold av maskiner og utstyr fra våre samarbeidspartnere. Kunden skal føle seg ivaretatt og sikker på at Atemo jobber for å levere en kompetent, tilpasset og produksjonsorientert løsning.