Vi leverer komplette løsninger og service på plastprodusjon i norge


Velkommen

ATEMO er lokalisert på Gulskogen i Drammen. Vi tilbyr et omfattende utvalg av produkter, servicetjenester og support til plastindustrien. Herunder utstyr for material transport, gjenvinning og kjøling. Vi er landsdekkende, med kunder fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

ATEMO SERVICE ......................

.........

.........

.........

.........

 

Atemo Automasjon ....... 

.........

.........

.........

.........

 

ATEMO Spessial prosjekter ..

.........

.........

.........

.........

 

Våre distributør avtaler

Atemo er distributør for en rekke anerkjente leverandører med stor ekspertise innenfor plastindustrien. Gjennom vår komplette sammensetting av produkter, har du muligheten til å knytte deg til en totalleverandør av utstyr og service.  

 

 

WEMO AUTOMATION GROUP er en av de ledende internasjonale produsentene av linear-robot-systemer og automatisering av celler for plastindustrien.

 

 

 

 

RAPID GRANULATOR er en kvalitets produsent av kverner, shreddere med tilhørende utstyr. Rapid leverer skreddersydde løsninger for effektiv og lønnsom resirkulering av plastavfallet ditt. 

 

Motan kan material håndtering inn og ut.
Material transport, tørking, dosering, styring og oppbevaring. De er derfor en av de ledende produsentene av kvalitets material håndteringsanlegg. Enten du trenger utvide ditt eksisterende anlegg, reservedeler eller ønsker et nytt, lite og enkelt eller stort og komplekst anlegg kan vi hjelpe. 

 

 

Technotrans / GWK er ekspertene for veskebasert temperaturkontroll. Leverer alt fra små kjølere og til større temperaturaggregater til din sprøytestøper. Behøver du sentralt kjøleanlegg, prosjekterer vi dette også. 

 

 

 

Fiege electronic er produsenter av enkle brukervennlige, fleksible og presise "hot runner kontrollere" samt temperatur kabler til din sprøytestøper.

Bruker du verktøy med mer en 8 soner er det som regel kostbart å styre sonene igjennom sprøytestøperen. Med styring og kontroll fra Fiege får du en kostnadsbesparende løsning.  

 

 

 

Lorandi er leverer siloløsninger med volumtransport av materialer. 

Siloer, tekstilsiloer, manøvrerbare dag siloer i mange forskjellige størrelser med uttak for 1 til 6 sugeslanger for og nevne noe.

Andre samarbeidspartnere

For en optimalisering av våre Service tjenester innenfor sprøytestøp maskiner har vi et tett samarbeid med flere av de store leverandørene. 

 

ENGEL er en produsent og leverandør av sprøytestøp maskiner. Atemo er en service samarbeids partner med engel. 

Vi sammarbeider med Saxe i forbindelse med service og vedlikehold av KRAUSS MAFFEI og Nestal sprøytestøp maskiner i Norge.